Ben jij opzoek naar een nieuwe fiets, maar weet je niet goed waar je naar moet kijken? Dan ben je  het Gazelle Experience Center aan het goede adres. Het Experience Center is opgericht zodat iedereen die opzoek is naar de juiste fiets een ervaring op kan doen om een betere keuze te maken. 

 

Wat kun je testen bij het Gazelle Experience Center?

Bij het Experience Center krijg je de kans om fietsen uit te testen. Bij de gewone fiets test je verschillende zithoudingen. Vind je het fijn om rechtop te zitten of juist in sporthouding? Heb je toch liever een E-bike dan test je verschillende systemen uit. Kom je erachter of je liever een voorwielmotor hebt of toch een middenmoter. Welk merk motor dan het beste bij je past en de soort fiets natuurlijk. Ook ga je verschillende framehoogtes testen. En dit allemaal op de testbaan van Gazelle. Ook kun je voor een Experience tour kiezen. Hierbij heb je de keuze uit drie soorten E-bikes die je kunt huren. Je kunt de fiets dan ophalen in een van de Experience centers. Zo kun je de fiets in jouw omgeving uitgebreid testen en ervaren. Dit is helaas niet mogelijk met een normale Gazelle fiets.

 

Hoe kan ik zonder ervaring weten welke fiets het beste bij mij past?

Je wordt bij het Experience center altijd geholpen door een specialist. De specialist zal je meenemen door het proces en er voor zorgen dat jij de beste vragen stelt tijdens het testen van een fiets. Waar ga ik de fiets voor gebruiken? Hoe wil ik op de fiets zitten? Wil ik wel of geen E-bike? En nog veel meer vragen waardoor jij de juiste keuze kunt maken. De  specialist geeft je na 45 minuten testen een persoonlijk advies. In het advies geeft de specialist antwoord op de vragen die aan jou zijn gevraagd tijdens het testen. Het advies krijg je na de test afspraak digitaal opgestuurd zodat je het advies altijd bij de hand hebt bij het uitzoeken van een fiets. 

 

Woon jij in de omgeving van Nijmegen en wil je gebruik maken van een Gazelle Experience Center?